Inschrijven Lezing | Buurtcentrum De Pelikaan te Krommenie
0
ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.4,

Schrijf u hieronder in voor een van onze lezingen:

 

Er bestaan veel misverstanden over de verdeling van een nalatenschap wanneer één van de twee partners overlijdt. Het merendeel van de vijftigplussers denkt dat de afwikkeling van een erfenis in Nederland prima bij wet geregeld is. Maar niets is minder waar, het opstellen van een testament kan mensen veel familieleed én geld besparen.

Tijdens deze avond wordt een lezing door een erfrechtspecialist gegeven over de noodzaak van een actueel testament en levenstestament. U kunt deze lezing kosteloos bijwonen, door u hieronder in te schrijven.

 

Klik op de lezing waarvoor u zich wilt inschrijven:

Datum en Tijd:
02/10/2019
19:30 - 21:00

Locatie
Buurtcentrum De PelikaanVul uw gegevens hieronder in:


Ik heb interesse in een lezing over erfrechtzaken. Door het invullen van mijn gegevens is het mogelijk een plaats te reserveren voor de lezing.Afbeeldingsresultaat voor vec vermogensbeheer

Er bestaan veel misverstanden over de verdeling van een nalatenschap wanneer één van de twee partners overlijdt. Het merendeel van de vijftigplussers denkt dat de afwikkeling van een erfenis in Nederland prima bij wet geregeld is. Maar niets is minder waar, stelt erfrecht specialist Alex van IJsseldijk. Volgens hem kan het opstellen van een testament mensen veel familieleed én geld besparen.

Op deze avond geeft Alex van IJsseldijk in samenwerking met VEC een lezing over de noodzaak van een actueel testament en levenstestament. U kunt deze lezing kosteloos bijwonen, door u hieronder in te schrijven.