Toch op de hoogte blijven? Volg onze online lezingen

De Coronacrisis treft ons allemaal. Angst voor het virus en onzekerheid over de toekomst beïnvloeden ons dagelijks leven. Juist in deze roerige tijden is het belangrijk dat de zaken voor later goed geregeld zijn. Een goede informatievoorziening is daarbij essentieel. Om u toch zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ins en outs rondom erfrechtplanning, verzorgt Erfrechtplan diverse gratis online lezingen. 

(Tijdelijk) geen reguliere lezingen, maar online lezingen

Op een toegankelijke, laagdrempelige manier meer te weten komen over erfrechtplanning. Dat is het doel van de gratis lezingen die wij door hele land geven. Helaas is het door de Coronacrisis die ons land treft, even niet mogelijk om deze lezingen te geven. Toch merken wij dat, zeker in deze tijden, de informatiebehoefte groot is. Om u in deze behoefte te voorzien, geeft Erfrechtplan gratis online lezingen die u gewoon vanuit huis kunt volgen.

Kwaliteit

Uiteraard staat, net als bij onze lezingen, kwaliteit voorop. Onze online lezingen worden gegeven door ervaren erfrechtplanners. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot wet- en regelgeving. Op onze website kunt u zich inschrijven voor de online lezingen. Hier kunt u ook vooraf uw vragen en wensen doorgeven. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste kennis en ervaring opdoet.

Waarom erfrechtplanning?

Voor veel mensen is het onduidelijk hoe het erfrecht bij wet geregeld is. Daarnaast is de afstand tussen de consument en de notaris nog te groot. Hierdoor schuiven mensen het opstellen van een testament uit tot later. Veel  nabestaanden komen daardoor voor vervelende verrassingen te staan. Nog té vaak ziet Erfrechtplan schrijnende gevallen die met een testament voorkomen hadden kunnen worden. Erfrechtplan wil erfrechtplanning voor iedereen begrijpelijk maken, zodat iedereen nu al aan later denkt.